  
          
        Koken met Krullen werkt graag met pure ingrediënten. Daarbij bereiden we een aantal bijzondere gerechten zelf, zoals karamel, gerookt fruit en gerookte groente. Stoofgerechten worden 10 à 12 uur gestoofd, vaak met bier als basis.  
          
        Laat u meevoeren op een culinair avontuur zodat u met volle teugen kunt genieten.  
         
          
          
        Inspiratiemenu 
          Hieronder ziet u zes gangen voor de samenstelling van een menu. Klik op de foto’s voor een vergroting.                               
          
        Gerechten  
          • Amuses met exquise smaakcombinaties 
• Verfijnde soepen zoals zoete komkommersoep en gebakken aardappelsoep 
• Verse pasta's  
• Stoofgerechten, zoals kip met yoghurt of rundvlees met Export Stout 
• Rookgerechten – gerookt op eikenhout, appelhout of pecanhout 
• Desserts waaronder huisgemaakt ijs en karamelsaus 
• Fruitsoufflés           
          
        Dieet wensen 
        Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, alsook met vegetarische of veganistische menuwensen. Tevens beschikken wij over een kok die enkel vegetarische en veganistische gerechten bereidt. 
         
   
          
        
        
         |